Pavé de saumon sur son lit de poireaux
Hello everybody, hope you're having an amazing day today. Today, I'm gonna show you how to make a special dish, Pavé de saumon sur son lit de poireaux. One of my favorites. This time, I'm gonna make it a little bit unique. This is gonna smell and look delicious.
Pavé de saumon sur son lit de poireaux is one of the most favored of current trending meals on earth. It's enjoyed by millions daily. It's easy, it is fast, it tastes yummy. They are fine and they look wonderful. Pavé de saumon sur son lit de poireaux is something that I've loved my entire life.
Many things affect the quality of taste from Pavé de saumon sur son lit de poireaux, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Pavé de saumon sur son lit de poireaux delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.
As for the number of servings that can be served to make Pavé de saumon sur son lit de poireaux is 4 convives. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.
Just in addition, the time it takes to cook Pavé de saumon sur son lit de poireaux estimated approx 30 min.
To get started with this particular recipe, we have to first prepare a few ingredients. You can have Pavé de saumon sur son lit de poireaux using 9 ingredients and 7 steps. Here is how you cook it.
Un plat simple mais qui épatera vos amis!
Ingredients and spices that need to be Take to make Pavé de saumon sur son lit de poireaux:
- 4 pavés de saumon
- 3 / 4 poireaux
- 30 cl crème fraîche épaisse
- huile d'olive
- curry
- paprika doux
- aneth
- sel
- poivre
Instructions to make to make Pavé de saumon sur son lit de poireaux
- Commencer par couper en rondelles les poireaux, ne garder que le blanc du poireaux et un peu de vert, puis le faire cuire dans une poêle avec de l'huile d'olive durant 15 min à feu moyen en couvrant afin que ça ne grille pas.
- Pendant ce temps, préparez votre saumon en l'écaillant et en enlevant les arêtes.
- Une fois les poireaux fondus, assaisonner avec sel, poivre, curry, paprika et aneth selon votre goût. Laisser cuire 5 min toujours à couvert à feu doux.
- Ensuite, ajouter la crème fraîche à la fondue de poireaux, goûter et rectifier l'assaisonnement s'il le faut.
- Faire cuire les pavés de saumon préalablement assaisonnés (sel, poivre et aneth) dans une poêle à feu vif avec un filet d'huile d'olive côté peau pendant 3 minutes. Poursuiver la cuisson encore 5 minutes à couvert à feu moyen. Puis retourner les pavés de saumon côté chair pendant 30 secondes.
- Et voilà c'est prêt, il n'y a plus qu'à déguster !! A vos fourneaux !
- Pour ma part je l'ai servi avec du riz, mais vous pouvez très bien le servir avec de la purée, des pommes de terre vapeur ou autre :).
As your experience as well as self-confidence grows, you will locate that you have a lot more natural control over your diet plan and also adjust your diet to your personal preferences gradually. Whether you want to offer a recipe that uses less or more components or is a little basically hot, you can make easy changes to accomplish this goal. To put it simply, start making your recipes on time. As for standard cooking abilities for newbies you don't need to learn them yet only if you grasp some easy cooking techniques.
This isn't a total overview to quick and easy lunch dishes however its good food for thought. Ideally this will obtain your imaginative juices moving so you can prepare delicious dishes for your family members without doing a lot of square meals on your trip.
So that's going to wrap this up for this exceptional food Simple Way to Make Homemade Pavé de saumon sur son lit de poireaux. Thank you very much for reading. I'm sure that you can make this at home. There's gonna be interesting food in home recipes coming up. Remember to bookmark this page on your browser, and share it to your loved ones, colleague and friends. Thanks again for reading. Go on get cooking!
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