Empanadas aux épinards
Hello everybody, it's me, Dave, welcome to my recipe site. Today, we're going to prepare a distinctive dish, Empanadas aux épinards. One of my favorites food recipes. This time, I'm gonna make it a little bit tasty. This will be really delicious.
Empanadas aux épinards is one of the most well liked of recent trending meals on earth. It's enjoyed by millions daily. It is simple, it's fast, it tastes delicious. Empanadas aux épinards is something which I've loved my whole life. They're fine and they look wonderful.
Many things affect the quality of taste from Empanadas aux épinards, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Empanadas aux épinards delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.
As for the number of servings that can be served to make Empanadas aux épinards is 3 personnes. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.
To get started with this recipe, we must prepare a few ingredients. You can have Empanadas aux épinards using 9 ingredients and 6 steps. Here is how you can achieve it.
Ca faisait quelques temps que je voulais faire des empanadas et j'ai décidé de les faire aux épinards avec quelques dés de fêta ! Spécialité argentine découvert sur Cookpad pendant la coupe du monde 2018 :).
Ingredients and spices that need to be Take to make Empanadas aux épinards:
- 1 pâte brisée (voir dans mes recettes précédentes)
- Quelques raisins secs
- Quelques dés de fêta (environ 50g)
- 1 échalotte
- 1 gousse d'ail
- 300 g d'épinards
- 1 peu d'huile d'olive
- 2 cas de cumin
- Sel et poivre
Instructions to make to make Empanadas aux épinards
- Préparer votre pâte brisée et la réserver au frais.
- Pendant ce temps, lavez vos épinards, équettez les. Dans une poêle avec un peu d'huile faites revenir une échalote et une gousse d'ail écrasée. Lorsque le tout est doré, rajouté vos épinards avec le cumin et les raisins.
- En fin de cuisson salez et poivrez.
- Étalez votre pâte et faites des disques de pâtes (à l'aide d'un grand emporte pièce, ou d'un bol : la taille changera la taille de vos empanadas : des petits ou des grands).
- Sur la moitié du disque mettez un peu de votre préparation et quelques dés de fêta. Mouillez les bords, rabattez et souder votre chausson en donnant des petits coups de fourchettes sur les bords.
- Vous pouvez dorez l'extérieur avec un jaune d'oeuf pour un rendu plus doré et brillant. Faites une petite cheminée pour que l'air s'évapore. Enfournez 30 minutes à 200°.
As your experience as well as confidence expands, you will find that you have a lot more natural control over your diet regimen and also adjust your diet plan to your individual preferences over time. Whether you wish to serve a dish that utilizes less or more ingredients or is a bit more or less hot, you can make basic changes to attain this objective. Simply put, start making your dishes promptly. When it comes to basic food preparation abilities for novices you do not need to learn them however just if you master some simple cooking methods.
This isn't a full overview to quick as well as easy lunch dishes however its great food for thought. With any luck this will obtain your innovative juices streaming so you can prepare tasty meals for your family members without doing a lot of heavy meals on your journey.
So that is going to wrap this up for this exceptional food Easiest Way to Prepare Any-night-of-the-week Empanadas aux épinards. Thanks so much for your time. I am sure that you will make this at home. There's gonna be interesting food in home recipes coming up. Don't forget to bookmark this page on your browser, and share it to your family, friends and colleague. Thank you for reading. Go on get cooking!
Comments
Post a Comment