Y a pas de sushi !

Y a pas de sushi !

Hello everybody, I hope you're having an incredible day today. Today, I will show you a way to make a special dish, Y a pas de sushi !. It is one of my favorites food recipes. This time, I'm gonna make it a bit unique. This is gonna smell and look delicious.

Y a pas de sushi ! is one of the most well liked of recent trending meals in the world. It is easy, it's fast, it tastes yummy. It's enjoyed by millions every day. They're fine and they look wonderful. Y a pas de sushi ! is something which I have loved my entire life.

Many things affect the quality of taste from Y a pas de sushi !, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Y a pas de sushi ! delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Y a pas de sushi ! is 2 gourmands. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

Just in addition, the time it takes to cook Y a pas de sushi ! estimated approx 11 mn.

To begin with this recipe, we must prepare a few components. You can have Y a pas de sushi ! using 11 ingredients and 13 steps. Here is how you can achieve that.

Tu me crois si je te dis que j'ai toujours eu la trouille de faire des makis ? Alors solution de facilité (ou premier pas vers la victoire, appelle ça comme tu veux), j'ai tout mis dans un bol, et tsé quoi ? Je me suis régalée !

Ingredients and spices that need to be Make ready to make Y a pas de sushi !:

  1. 200 g riz thaï
  2. 100 g saumon fumé
  3. 2 feuilles de nori
  4. 1 oignon
  5. 1 avocat
  6. 1 concombre
  7. Graines de sésame doré
  8. Graines de pavot
  9. 2 CS sauce soja sucrée
  10. 2 CS d'huile de sésame
  11. 1 CS vinaigre de riz

Steps to make to make Y a pas de sushi !

  1. Allez c'est parti ! Tu cuis le riz (eau bouillante, sel tout ça tout ça) le temps qu'il faut.
    Tu l'égouttes, tu mets dans un saladier et tu réserves.
    Le truc habituel quoi.
  2. Tu coupes le saumon fumé en lanières plutôt larges.
  3. Tu pèles l'avocat et tu le coupes en tranchounettes régulières (ou en morceaux zarbis comme moi).
  4. Tu pèles le concombre et tu le coupes en rondelles, en morceaux ou en étoiles, tu fais comme tu veux, c'est toi qui manges !
  5. Idem tout pareil pour l'oignon (fais ça avec des oignons nouveaux, ça déchire encore plus).
  6. Et tu coupes les algues nori en lanières (ça t'avait manqué, je suis sûre).
  7. Maintenant tu t'occupes de la sauce. Prépare toi mentalement, parce que c'est vachement compliqué. T'es prêt ?? Alors on y va :
    Tu mélanges la sauce soja, le vinaigre de riz et l'huile de sésame. C'est tout.
    T'as eu peur hein !!
  8. Tu verses la sauce sur le riz (celui que t'as réservé dans un saladier). Tu mélanges.
  9. Tu répartis le riz dans des assiettes creuses, moitié moitié, tu triches pas !
  10. Sur le riz, tu poses le saumon, l'oignon, l'avocat, le concombre, l'algue nori (humidifie la avant, ça sera laaaaargement meilleur). Et pis c'est mieux si ça fait joli.
  11. Tu n'oublies pas de saupoudrer de graines de sésame et de pavot (en clair, tu ne fais pas comme moi).
  12. Tu sers, tu regardes les yeux ébahis de la personne avec qui tu partages ton repas, tu l'écoutes saliver et s'extasier et là tu te régales.
  13. Et forcément... tadaaaaaaaaaa !

As your experience and confidence expands, you will certainly discover that you have a lot more natural control over your diet and adjust your diet plan to your individual tastes with time. Whether you wish to offer a dish that uses fewer or more ingredients or is a little more or less hot, you can make easy modifications to achieve this objective. To put it simply, start making your dishes in a timely manner. As for standard cooking abilities for beginners you do not need to learn them however just if you grasp some easy cooking strategies.

This isn't a total overview to fast as well as simple lunch recipes yet its good food for thought. Ideally this will obtain your imaginative juices streaming so you can prepare delicious meals for your household without doing too many square meals on your trip.

So that is going to wrap it up with this exceptional food Steps to Make Speedy Y a pas de sushi !. Thank you very much for your time. I'm confident that you will make this at home. There is gonna be more interesting food in home recipes coming up. Don't forget to bookmark this page in your browser, and share it to your loved ones, friends and colleague. Thanks again for reading. Go on get cooking!

Comments