Nouilles Chinoise, Sautées au Poulet et Champignons Noirs Séchés

Nouilles Chinoise, Sautées au Poulet et Champignons Noirs Séchés

Hey everyone, hope you are having an amazing day today. Today, I'm gonna show you how to prepare a distinctive dish, Nouilles Chinoise, Sautées au Poulet et Champignons Noirs Séchés. It is one of my favorites. This time, I will make it a little bit unique. This will be really delicious.

Nouilles Chinoise, Sautées au Poulet et Champignons Noirs Séchés is one of the most popular of current trending foods in the world. It's appreciated by millions daily. It's simple, it's quick, it tastes delicious. They're fine and they look wonderful. Nouilles Chinoise, Sautées au Poulet et Champignons Noirs Séchés is something which I have loved my entire life.

Many things affect the quality of taste from Nouilles Chinoise, Sautées au Poulet et Champignons Noirs Séchés, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Nouilles Chinoise, Sautées au Poulet et Champignons Noirs Séchés delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Nouilles Chinoise, Sautées au Poulet et Champignons Noirs Séchés is Pour 4 personnes. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

To begin with this recipe, we must first prepare a few components. You can cook Nouilles Chinoise, Sautées au Poulet et Champignons Noirs Séchés using 11 ingredients and 3 steps. Here is how you cook it.

c'est un plat facile et rapide à faire et surtout délicieux, bon appétit ;)

Ingredients and spices that need to be Take to make Nouilles Chinoise, Sautées au Poulet et Champignons Noirs Séchés:

  1. 2 à 3 nids de nouilles Chinoise
  2. 1 escalope de poulet (environ 250 g) ou des cuisses ou hanches de poulet
  3. 10 g (environ 1 petite poignée) de champignons noirs Chinois Séchés (auriculaire polytricha) ou Shiitaké ou autres champignons Chinois séchés
  4. sauce de soja claire (supérior light)
  5. sauce huîtres
  6. sel, poivre moulu
  7. 1 cuil à soupe de sucre
  8. 3 gousses d'ail
  9. 1 gros oignon
  10. huile de tournesol
  11. quelques tiges d'ail vert ou oignon vert, (cive, cébette, oignon nouveau) ou coriandre fraîche (cotto-mili)

Steps to make to make Nouilles Chinoise, Sautées au Poulet et Champignons Noirs Séchés

  1. Pour commencer mettre à tremper les champignons séchés dans un bol d'eau pendant 2h de temps
    ;) pendant ce temps, émincer la viande et l'assaisonner avec 1 pincée de sel, 1 pincée de poivre, 1 cuil à soupe de sauce huîtres et 1 cuil à soupe de sauce de soja claire, bien remuer le tout ensemble et laisser macérer.
    ;) dans un grand récipient faire bouillir de l'eau, lorsque l'eau bout, ajouter les nids de nouilles, laisser cuire pendant 3 mn
  2. Ensuite les passer sous l'eau du robinet et bien laisser égoutter.
    ;) épluchez l'oignon, le couper grossièrement, peler et couper l'ail en petit dés, couper les herbes environ 5 cm de long.
    ;) passez les champignons sous l'eau, les émincer grossièrement et laisser égoutter.
    ;) dans un wok ou une sauteuse, chauffer 3 cuil à soupe d'huile, puis ajouter le sucre, laisser caraméliser en remuant de temps en temps, ajouter l'ail, bien remuer pendant 1 mn.
  3. ;) ajoutez ensuite la viande, bien remuer pendant 1 mn
    ;) ajoutez l'oignon émincé, les champignons émincés, remuer le tout bien ensemble, puis ajouter 1 cuil à soupe de sauce huîtres, 1 cuil à soupe de sauce de soja, 1 pincée de sel, remuer le tout bien ensemble
    ;) ajouter les nouilles Chinoise, poivrer légèrement, bien mélanger le tout ensemble, et pour terminer ajouter les herbes, remuer, vérifier l'assaisonnement si nécessaire, couper le feu et régalez-vous!

As your experience as well as confidence expands, you will discover that you have much more all-natural control over your diet plan as well as adjust your diet to your individual tastes over time. Whether you wish to offer a recipe that utilizes fewer or more components or is a bit basically hot, you can make easy adjustments to achieve this objective. In other words, start making your recipes on time. When it comes to basic food preparation abilities for beginners you don't require to discover them yet only if you master some basic food preparation techniques.

This isn't a full overview to fast and also simple lunch dishes however its great something to chew on. Ideally this will obtain your imaginative juices flowing so you can prepare delicious meals for your family members without doing too many heavy meals on your journey.

So that's going to wrap this up with this exceptional food Step-by-Step Guide to Make Favorite Nouilles Chinoise, Sautées au Poulet et Champignons Noirs Séchés. Thanks so much for your time. I am confident that you will make this at home. There is gonna be more interesting food in home recipes coming up. Remember to save this page on your browser, and share it to your loved ones, friends and colleague. Thanks again for reading. Go on get cooking!

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