Sablés de Pâques

Sablés de Pâques

Hey everyone, I hope you are having an amazing day today. Today, I will show you a way to make a special dish, Sablés de Pâques. It is one of my favorites food recipes. This time, I'm gonna make it a bit unique. This is gonna smell and look delicious.

Sablés de Pâques is one of the most favored of recent trending meals on earth. It's simple, it is fast, it tastes delicious. It's appreciated by millions every day. They're nice and they look fantastic. Sablés de Pâques is something which I've loved my entire life.

Many things affect the quality of taste from Sablés de Pâques, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Sablés de Pâques delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Sablés de Pâques is Pour 35 sablés. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

Just in addition, the time it takes to cook Sablés de Pâques estimated approx 10 min.

To get started with this recipe, we have to first prepare a few components. You can cook Sablés de Pâques using 8 ingredients and 10 steps. Here is how you can achieve that.

Pâques approche à grand pas ! Je voulais faire découvrir à mes nouveaux collègues ma passion pour la pâtisserie. Je leur ai apporté des sablés de Pâques nappés de chocolat blanc coloré avec de jolies couleurs pastels. Des couleurs qui rappellent le printemps et l’arrivée des beaux jours 🙂 Mes biscuits sont à la vanille mais vous pouvez très bien les réaliser au citron, à la fleur d’oranger…

Ingredients and spices that need to be Get to make Sablés de Pâques:

  1. 150 g beurre
  2. 110 g sucre
  3. 2 sachets sucre vanillé
  4. 1 œuf
  5. 1 pincée sel
  6. 280 g farine
  7. 400 g chocolat blanc à dessert
  8. colorant rose pastel, vert pastel…

Instructions to make to make Sablés de Pâques

  1. Commencez par battre le beurre pour le rendre bien crémeux.
  2. Ajoutez le sucre en poudre et les 2 sachets de sucre vanillé. Mélangez bien.
  3. Ajoutez l’œuf et mélangez, à nouveau.
  4. Ajoutez, enfin, le sel et la farine. Mélangez.
  5. Quand la pâte est homogène, filmez-là et laissez au moins 2h au frais.
  6. Préchauffez votre four à 180°, chaleur statique.
  7. Etalez votre pâte entre 2 feuilles de papier cuisson. Détaillez vos sablés avec des emporte-pièces sur le thème de Pâques : lapin, poussin, cloche, œuf… Retirez délicatement les chutes, refaites une boule avec et remettez la pâte quelques instants au frigo pour qu’elle soit bien froide et que les biscuits ne se déforment pas à la cuisson. Glissez votre feuille de papier cuisson où il y a vos sablés sur une plaque de cuisson et enfournez pour environ 10 minutes.
  8. Enchainez les fournées. Laissez vos sablés refroidir sur une grille !
  9. Lorsque vos biscuits ont bien refroidi, amusez-vous avec le nappage au chocolat blanc coloré. J’ai divisé mon chocolat blanc en 4 donc 4 x 100g. Faites fondre, dans une tasse, votre chocolat blanc (attention à ce qu’il ne brûle pas, le chocolat blanc crame vite !), puis, ajoutez une pointe de colorant dedans (rose pastel, jaune…). Nappez une partie de vos sablés avec le chocolat coloré : les oreilles du lapin, le haut de la cloche, la tête du poussin… puis laissez durcir le chocolat.
  10. Et voilà ! Vous êtes prêts pour fêter Pâques 🙂 Conservez vos sablés dans une boîte à biscuits en métal. Mes nouveaux collègues ont adoré 🙂

As your experience and self-confidence expands, you will certainly locate that you have much more all-natural control over your diet plan and also adjust your diet to your individual preferences gradually. Whether you wish to offer a dish that uses fewer or even more active ingredients or is a bit more or less zesty, you can make basic modifications to accomplish this goal. Simply put, start making your recipes on time. When it comes to basic cooking abilities for newbies you don't require to discover them however just if you master some simple food preparation techniques.

This isn't a full guide to fast and also simple lunch recipes yet its great food for thought. Ideally this will certainly obtain your innovative juices flowing so you can prepare scrumptious meals for your household without doing way too many square meals on your journey.

So that is going to wrap it up for this special food Simple Way to Prepare Perfect Sablés de Pâques. Thanks so much for your time. I am sure that you will make this at home. There's gonna be more interesting food in home recipes coming up. Don't forget to save this page on your browser, and share it to your family, friends and colleague. Thanks again for reading. Go on get cooking!

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