Salade de pomme de terre à la japonaise
Hello everybody, it is me again, Dan, welcome to our recipe site. Today, I'm gonna show you how to make a special dish, Salade de pomme de terre à la japonaise. It is one of my favorites. For mine, I will make it a bit tasty. This is gonna smell and look delicious.
Salade de pomme de terre à la japonaise is one of the most well liked of recent trending foods on earth. It's enjoyed by millions daily. It is simple, it's fast, it tastes yummy. They are nice and they look fantastic. Salade de pomme de terre à la japonaise is something which I've loved my entire life.
Many things affect the quality of taste from Salade de pomme de terre à la japonaise, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Salade de pomme de terre à la japonaise delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.
As for the number of servings that can be served to make Salade de pomme de terre à la japonaise is 2 servings. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.
Just in addition, the time it takes to cook Salade de pomme de terre à la japonaise estimated approx 20 min.
To begin with this particular recipe, we must prepare a few components. You can have Salade de pomme de terre à la japonaise using 10 ingredients and 8 steps. Here is how you cook that.
Mes amis français qui reviennent du Japon me disent "Ah elle était bonne cette salade de pomme de terre.." et j'ai encore entendu hier le même propos à la radio. Alors voici la recette. Elle est très facile et inratable!
Ingredients and spices that need to be Get to make Salade de pomme de terre à la japonaise:
- 2 pomme de terre (env. 200g)
- 1 carotte (env. 100g)
- 1/3 de concombre ou courgette
- 1 tout petit peu d'oignon
- 1 peu de jambon blanc ou autre
- 1 ou 2 oeufs durs (en option)
- 1 c à c de vinaigre
- 1 c à c de sucre
- 6 c à c de mayonnaise (ou 3 c à c d'huile d'olive)
- 4 ~6 c à c de moutarde à l'ancienne
Instructions to make to make Salade de pomme de terre à la japonaise
- Couper en petits morceaux les pommes de terre et les carottes et les faire cuire dans l'eau salée jusqu'à ce qu'ils soient tendres.
- Coupez le concombre (ou la courgette) en fins bâtonnets et le laisser dégorger avec un peu de sel
- Coupez l'oignon en fines tranches et
le jambon et l’œuf(ou les) en petits morceaux
ou tranches - Une fois que les PDT et les carottes sont cuites, égouttez-les.
- Puis les écraser légèrement à l'aide d'une fourchette dans un saladier.
- Ajoutez-y tous les assaisonnements et mélangez grossièrement.
- Ajoutez-y tout le reste (concombre dégorgé égoutté, jambon, œuf) et mélangez bien le tout.
- Goûtez et ajustez l'assaisonnement à votre gré. Bon appétit!
As your experience and confidence expands, you will discover that you have extra natural control over your diet regimen and also adapt your diet plan to your personal tastes in time. Whether you intend to serve a dish that uses less or even more active ingredients or is a little basically spicy, you can make straightforward modifications to achieve this objective. Simply put, begin making your dishes on schedule. When it comes to standard cooking skills for novices you don't need to learn them however only if you master some basic food preparation strategies.
This isn't a total overview to quick as well as very easy lunch dishes however its good food for thought. Hopefully this will get your creative juices streaming so you can prepare delicious meals for your family without doing a lot of square meals on your trip.
So that is going to wrap this up with this special food Simple Way to Make Super Quick Homemade Salade de pomme de terre à la japonaise. Thanks so much for reading. I am confident you will make this at home. There is gonna be more interesting food in home recipes coming up. Don't forget to save this page in your browser, and share it to your loved ones, friends and colleague. Thank you for reading. Go on get cooking!
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